SEO услуги – това е комплекс от от процеси, които спомагат на Вашия сайт да постигне по-добра видимост в търсачките и да привлече повече посетители. Това от своя страна означава повече потенциални клиенти, както и по-добра видимост и за Вашия бранд.

Освен да Ви информирам, моя основна цел чрез този блог е да Ви предложа и професионални SEO услуги (Search Engine Optimization (SEO)), чрез които да постигнете по-добро класиране по важни, за Вас и бизнесът Ви, ключови думи. SEO оптимизацията е и винаги ще бъде част от цялостна стратегия за дигитален маркетинг на бизнеса. Ето защо освен повишаване на видимостта, аз се фокусирам и върху модерни и ефективни техники за conversion rate optimization – или с други думи повижаване броя на конверсиите от сайта под формата на запитвания, поръчки, покупки и тн.

Защо SEO Услуги ?

Чрез статиите си се старая да спомагам, доколкото е възможно, за правилното разбиране на оптимизацията на сайтове и и предоставянето на възможност собствениците сами да я извършат. Въпреки това, практиката многократно е показала, че професионалното  SEO оптимизация на сайт си изисква професионалист с опит и софтуер, доста често неразбираем за масовата част от хората.

Качествените SEO услуги изискват време, отдаване, последователност и много работа! Обикновено периодите варират според бизнес нишата, сложността на уебсайта, обема информация и проблеми, но като цяло качествената оптимизация за търсачки отнема не по-малко от 6 месеца минимално време. Резултатите в SEO винаги идват в дългосрочен план и при правилно приложени тактики и техники, резултатите остават за доста дълъг период от време.

SЕО услугите и класирането на сайт не приключват когато вече сте класирани и с видимостта, която желаете. Те продължават дори и тогава, за да се поддържат постигнатите резултати. Не бива да забравяте, че не сте сами в дадена ниша, имате конкуренти и те също работят за по-доброто позициониране на уебсайта си. С други думи – спирайки популяризирането и оптимизацията на уебсайта давате шанс на конкурентите си да се класират по-високо от Вас.

Какви SEO услуги предлагам и какво включват те:

 • Консултации при избор на домейн и хостинг, домейн стратегия
 • Техническа оптимизация на уебсайта – ще обърна внимание на всички технически аспекти на уебсайта от неговия хостинг до кода му, както и всички изисквания на търсещите машини, заедно с Вашия програмист.
 • Анализ на информационната архитектура и структура на сайта.
 • Изготвяне на стратегия за маркетинг със съдържание ориентирана към постигане на резултати в  SEO.
 • Създаване на съдържание.
 • User Experience Дизайн с цел SEO оптимизация и по-добро реализиране на конверсии.
 • Абонаментни SEO услуги
 • Анализ на SEO тактиките на конкурентите – on-page оптимзация, стратегии за привличане и създаване на линкове, стратегии за маркетинг със съдържание, присъствие в социални мрежи и др.
 • Local SEO – оптимизация на уебсайта Ви за локално търсене, оптимизиране на профил в екосистемата Google My Business (вкл. добавяне и верифициране на обекти в Google Maps).
 • Анализ на ключови думи и изграждане на семантично ядро. Подробна справка за търсенията, конкуренцията, компоненти от търсенето, които се появяват при всяка важна ключови думи (Google Maps, Knowledge graph, Local Pack и тн.), трудност за класиране по дадената дума, ефективност на думата, потенциален трафик и честота на кликване и много други.
 • Пълна on-page оптимизация на уебсайта.
 • Изграждане на стратегия за вътрешни и външни линкове.
 • Сериозен фокус на семантичната оптимизация на Вашия уебсайт – оптимизация за Knowledge graph,  Brand Knowledge Graph Panel,Local Knowledge Graph Panel, Верификация на Social Media акаунти, Маркиране с Микродата, Featured Snippets, Rich Answers,
 • SEO оптимизация за Google News

За повече информация и цени на SEO услугите, моля посетете страницата За контакти и ми пишете.